CORONAVIRUS update 14 december 2020

 

 

 

 

 

Beste Cliënt van de Oefentherapie Vries,

OEFENTHERAPIE VRIES is GEOPEND!!

In de toespraak van 14 december 2020 is door Minister President Rutte aangekondigd dat (paramedische) zorgberoepen de deuren geopend mogen houden.

Dit betekent dat uw behandeling die gepland staat in de periode van 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021 door gaat.

Om uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk te laten verlopen vraag wij u ook onderstaande punten goed door te lezen en u strikt hieraan te houden. Tevens zullen er voor aanvang van de behandeling vragen aan u gesteld worden om uw gezondheidssituatie van dat moment te screenen.

 

  • Het dragen van een mondkapje is verplicht!

 

  • Vertoont u ( lichte) ziekteverschijnselen, bel dan de afspraak af. Heeft u koorts, voelt u zich niet lekker, bent u verkouden of aan het hoesten? Dan is het beter de afspraak uit te stellen. Graag plan ik dan op een ander moment een nieuwe afspraak met u.

 

  • Bij binnenkomst in de praktijk uw handen desinfecteren in de wachtruimte

 

  • Neem zelf 1 of 2 schone handdoeken mee naar de praktijk

 

  • Kom bij voorkeur alleen. En indien u wel afhankelijk bent van vervoer, vraag dan of de persoon die bij u is in de auto wil blijven zitten

 

  • Kom op de afgesproken tijd, er is een nauwkeurig tijdspad om ontmoetingen met de volgende persoon die behandeld wordt te voorkomen

 

 

Durft u het niet aan om naar de praktijk toe te komen, dan is er de mogelijkheid om een video consult aan te vragen. Langs deze weg kunt u dan uw vragen m.b.t. uw klacht of oefeningen te bespreken. De video consulten zullen net als een bezoek aan de praktijk, mits u aanvullend verzekerd bent, geheel worden vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

Graag tot ziens, en blijf gezond!

Uw therapeut,

Barbara Kroon, Oefentherapeut Mensendieck