Over Oefentherapie Vries

Oefentherapie Vries is een kleinschalige oefentherapie Mensendieck praktijk die al sinds jaar en dag gevestigd is aan de Molenstraat in Vries.

Sinds 2012 heb ik na al enkele jaren als vaste waarneemster in deze praktijk gewerkt te hebben, de praktijk overgenomen. Waar ik elke dag weer ontzettend veel plezier uit haal, is de samenwerking met de verschillende mensen die ik tegenkom in de praktijk. En mijn bijdrage als oefentherapeut om deze mensen die vaak met uiteenlopende klachten komen, weer plezier te geven om te bewegen.

Daarnaast heb ik veel passie voor mijn vak als oefentherapeut omdat ik door middel van verschillende oefeningen, houdingsadviezen en tips om in het dagelijks leven zo optimaal mogelijk te bewegen de mensen die bij mij in de praktijk komen het vertrouwen en functioneren van hun lichaam weer terug geef. Ook het stukje ‘coaching’ , inzicht geven en bewustwording creëren over het gezond bewegen en daarmee preventief ook aan klachten werken vind ik ontzettend leuk. En omdat ik mij naast het ‘regulier’ Oefentherapeut zijn, mij ook heb gespecialiseerd in o.a. ademhaling en ontspanning, zwangerschap gerelateerde klachten en slaapoefentherapie is er voor iedereen behandeling mogelijk.

Tevens staan persoonlijke aandacht en tijd voor het individu, bij Oefentherapie Vries hoog in het vaandel!

Over Oefentherapie Vries Oefentherapie Vries staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici

Testimonials

Wat anderen zeggen over Oefentherapie Vries

Lees verder

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de meestgestelde vragen aan Oefentherapie

Lees verder

Vergoedingen

Bekijk hier of u in aanmerking komt voor een vergoeding

Lees verder

Afspraak maken

Maak hier direct uw afspraak bij Oefentherapie Vries

Lees verder

Oefentherapie Vries

Oefentherapie Vries is de specialist in het aanleren van gezond houding- en bewegingsgedrag. Bij Oefentherapie Vries ontvang je persoonlijke aandacht en kundige begeleiding. Wij zijn aangesloten bij de Vereniging Voor Oefentherapeuten Cesar/ Mensendieck (VVOCM) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP)


Oefentherapie Vries
Molenstraat 33
9481 BB Vries
Route Google Maps
06 50 23 1303
info@oefentherapievries.nl
KVK 01171876