Wat anderen zeggen over Oefentherapie Vries

Wat anderen zeggen over Oefentherapie Vries


Lees op deze pagina wat anderen zeggen over Oefentherapie Vries. Wil u gelijk een afspraak maken, ga dan gerust naar onze contactpagina.

Enkele jaren geleden ben ik bij Barbara in behandeling gekomen in verband met chronische rugklachten. Na een intensieve behandelperiode in het begin, ben ik nu 1x in de maand in de praktijk. Dankzij de houdingstips en adviezen om goed te bewegen heb ik de klachten in mijn rug onder controle. De oefeningen die Barbara mee heeft gegeven doe ik regelmatig en ook hierdoor heb ik zelf de controle over mijn klachten. Het geduld en de goede uitleg van Barbara maken dat ik weer plezier heb gekregen in bewegen en meer inzicht heb gekregen in mijn lichaam.

Klant 1

Last van nek

Voordat ik bij Barbara kwam had ik nog nooit gehoord van Oefentherapie Mensendieck en ik kan zeggen dat ik erg verrast ben door de effectieve behandelmethode waarbij je zelf leert om door het bewust zijn van je dagelijkse activiteiten en de daarbij horende houdingen en bewegingen je je klachten zelf in bedwang kunt houden. Het heeft er bij mij in geresulteerd dat ik nu geen pijnklachten meer heb.

Klant 2

Last van rug

Via een vriendin werd ik getipt om met mijn klachten naar de praktijk van Barbara te gaan. Omdat ik al meerdere therapievormen voor mijn klacht had geprobeerd zonder blijvend resultaat, heb ik zonder verwachtingen een afspraak gemaakt. Ik kon al de volgende dag terecht in de praktijk en tijdens die eerste behandeling kreeg ik al tips mee die ik direct thuis kon toepassen. Na een paar dagen al merkbaar minder klachten en na een relatief korte periode in behandeling te zijn geweest ben ik bewuster en pijnvrijer gaan bewegen.

Klant 3

Last van Schouder

De kleinschaligheid en de persoonlijke benadering in de praktijk vind ik erg plezierig. Daarnaast heb ik veel gehad aan de adviezen en tips. Bij nieuwe klachten zal ik zeker weer naar de praktijk toekomen.

Klant 4

Last van Schouder

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een einde aan uw klachten en maak direct een afspraak met Oefentherapie Vries.  Maak vandaag nog een afspraak

  Maak vandaag nog een einde aan uw klachten en maak direct een afspraak met Oefentherapie Vries.

  Oefentherapie Vries

  Oefentherapie Vries is de specialist in het aanleren van gezond houding- en bewegingsgedrag. Bij Oefentherapie Vries ontvang je persoonlijke aandacht en kundige begeleiding. Wij zijn aangesloten bij de Vereniging Voor Oefentherapeuten Cesar/ Mensendieck (VVOCM) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP)


  Oefentherapie Vries
  Molenstraat 33
  9481 BB Vries
  Route Google Maps
  06 50 23 1303
  info@oefentherapievries.nl
  KVK 01171876